O nama

Preduzeće PMP doo je preduzeće koje se bavi izvođenjem završnih radova u građevinrstvu, kao i maloprodajom i veleprodajom materijala za završne radove u građevinarstvu. Preduzeće se sa uspehom bavi navedenim delatnostima od 2009. godine. U svom poslovanju koristimo višegodišnje iskustvo osnivača i partnerskih firmi u distribuciji i primeni materijala za završne radove u građevinarstvu. Ulažemo puno napora kako bismo izašli u susret različitim potrebama naših Kupaca, stalno usavršavajući naše metodologiju rada i pristup. Svi proizvodi koje preporučimo krajnjem korisniku su praktično provereni. Tesno saradjujemo sa kupcima  kako bi bili u stanju da obezbedimo proizvode koji zadovoljavaju njihove najstrožije zahteve u pogledu bezbednosti, trajnosti i estetskog izgleda.

Obučavamo svoje ljudske resurse i težimo da stvorimo poslovnu kulturu koja nam omogućava da prevaziđemo teške poslovne uslove koji trenutno postoje u našem okruženju. Vođeni našom poslovnom metodologijom, nastojimo da svaki naš zaposleni reaguje na najprimereniji način na potrebe kupaca.

U skladu sa najnovijim tehnološkim metodama internet dizajna, ova pezentacija je urađena tako da kupac može da pristupi prezentaciji i koristi je kako na ličnom računaru, tablet računaru, "pametnom" TV-u, ili "pametnom" telefonu. Prezentacija Vam omogućuje da obavite kupovinu na najudobniji mogući način, iz svoje fotelje, ili kada imate najviše vremena, ne provodeći dragoceno vreme u tradicionalnoj prodavnici.