Registracija

Kako se registrovati i zbog čega je registracija važna?

Da bi mogli da poručujete artikle sa internet prodavnice www.mojafarbara.rs neophodno je da se registrujete kao korisnik. Registraciju je neophodno uraditi samo prvi put, dok se svaki sledeći put prijavljujete na sajt kao već postojeći korisnik. Registracija Vam omogućnuje da brže kupujete, pregledate stanje svojih narudžbina, pravite listu želja i da vidite istoriju Vaših porudžbina. Pored toga, registrovani korisnici će imati prednost pri dobijanju promocionih popusta i pravo učešća u nagradnim igrama koje budu organizovane.

Da bi se registrovali, neophodno je da popunite jednostavan formular u nastavku. Sva polja obeležena * su obavezna za popunjavanje. Da bi mogli da se registrujete potrebno je da pročitate Ugovor o korišćenju i da markirate polje da prihvatate isti.

Po završetku registracije, na e-mail adresu koju ste naveli, dobićete potvrdu o uspešnoj registraciji. Da bi ste aktivirali svoj korisnički nalog, potrebno je da  kliknete na link za aktivaciju naloga koji ste dobili u poruci.

Informacije naloga

Vaši podaci

Vaša adresa