Vitex Classic

Vitex Classic

Opis:

Vodoperiva boja nenadmašnog kvaliteta za farbanje površina u unutrašnjem prostoru. Efikasnost: 15-18 m²/L'

Opšte Karakteristike

Vinil emulziona boja visokog kvaliteta za enterijere. Odlično prikriva nedostatke površine na koju se nanosi i izvanredno je otporna na često pranje i atmosferske uslove. Odlikuje se sposobnošću da izravnjava površine na koje se nanosi dajući glatku i ravnu površinu. Vitex-ova emulzivna boja se može koristiti na svim adekvatno pripremljenim površinama bez obzira na vrstu materijala. Praktično je bez mirisa tokom upotrebe s obzirom da ne sadrži amonijak.

Priprema Radnih Površina

Treba da budu čiste, suve i glatke, bez prašine ili ostataka i ljuspi stare boje. Pomoću Vitex-ovog Akrilnog Kita treba popuniti sve pukotine i udubljenja. Na nove površine od maltera, betona, cementa, štuka, malterne podloge, gipsanih ploča i slično treba naneti VITEX-ovu 100% Akrilni Podlogu (na bazi vode) koja je razreðena do 400% , ili DUROVIT (podlogu na bazi rastvarača) koja je razreðena do 100% Vitex-ovim Razreðivačem za četke T- 300. Na površine na koje su prethodno bile nanete vodene boje ili tempere (kreč ili plafonsko belilo), prvo treba naneti podlogu Vitosin ili Durovit. Površine uprljane dimom, grafitima, kafom i drugim sličnim mrljama treba prvo premazati Blanco podlogom (na bazi vode).

Nijanse

Ovaj se proizvod distribuira u beloj, 11 osnovnih nijansi i 24 gotove nijanse (videti odgovarajuću kartu boja). Vitex-ova Emulziona osnovna boja se može koristiti za pripremu neograničenog broja nijansi pomoću Vitex-ovog Sistema za pravljenje nijansi Colorfull.

Pakovanje

Ovaj se proizvod distribuira u kantama od 180 mL, 375 mL, 750 mL, 3 L, 7 L, 10 L i 16 L.

Sušenje

Na dodir se suši posle 30-60 minuta.

Nanošenje Sledećeg Sloja

Sledeći se sloj nanosi posle 3-4 časa u zavisnosti od atmosferskih prilika.

Stepen Pokrivanja

15-18 m²/L po sloju u skladu sa ELOT 721-82, na odgovarajuće pripremljenim površinama.

Razreðivanje

Razrediti sa 15-20% vode za prvi sloj i 10-15% za finalni.

Nanošenje

Nanositi valjkom, četkom ili raspršivačem.

Čišćenje Alata

Alat se odmah posle upotrebe mora oprati vodom, a ukoliko je potrebno i sapunom ili deterdžentom.

Prikaži više

Prikaži manje


Boja:


Nijanse:


Pakovanje:


Cena: 183,30 RSD


Količina: